AlgemeenIncidenten

Politie: ‘Stuur ons uw beeldmateriaal van de branden’

- advertentie -

Winschoten – ‘Zoals eerder gemeld zijn wij nog bezig met het onderzoek en vragen we iedereen die in het bezit is van camerabeelden van beide branden dit bij ons te melden. Dit kunnen ook beelden uit de omgeving zijn die voor, tijdens en na de brand zijn gemaakt.’ Dit laat de politie weten. Je kunt dit op de website politie.nl uploaden.

- advertentie -

Lees meer: Politie: Geen aanwijzingen voor pyromaan in Oost Groningen

Camera in beeld
Veel ondernemers gebruiken camera’s voor toezicht en het beveiligen van hun panden en goederen. Ook steeds meer particulieren gaan hun eigendommen beveiligen met camera’s. De politie gebruikt in het dagelijks werk vaak camerabeelden om misdaden op te lossen. Om te weten waar camera’s geïnstalleerd zijn en wat zij ‘zien’, maakt de politie gebruik van een databank, genaamd ‘Camera in Beeld’.

Met deze databank kan de politie nog sneller zien waar in de buurt van een misdaad (bijvoorbeeld een woninginbraak) zich camera’s bevinden die mogelijk beelden van de dader hebben. Hierdoor kunnen daders sneller worden gepakt.

Meld jouw beveilingscamera aan en help mee misdrijven op te lossen. Er zijn al 160.000 camera’s geregistreerd. Aanmelden of meer informatie? 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button