AlgemeenGemeente

Reactie van Burgemeester Pieter Smit: ‘De branden houden mij ook bezig’

- advertentie -

Winschoten – Burgemeester Pieter Smit van de gemeente Oldambt heeft een reactie gegeven naar aanleiding van de branden afgelopen periode.

Reactie Pieter Smit:

De branden van de afgelopen dagen houden ook mij bezig. Natuurlijk willen we allemaal graag weten hoe dit komt. Want die vlammenzee zo dichtbij, dat gaat je niet in de koude kleren zitten. Ik heb de getroffen ondernemers van Lamico en Virol gesproken en sterkte toegewenst. U weet dat mijn hart zeer uit gaat naar de slachtoffers van brand in het algemeen, of ze nu direct getroffen zijn of wat meer aan de zijlijn staan. Dit is een drama voor veel mensen. Elke brand is er een te veel, ongeacht de oorzaak.

- advertentie -

Maar laten we met z’n allen ook het hoofd koel houden. Gelukkig is er bij de meeste branden geen sprake van brandstichting. De politie doet momenteel nog onderzoek bij Virol en Lamico. Dat moeten we eerst afwachten. Heeft u informatie of beelden die daarbij zouden kunnen helpen? Meld het dan bij de politie via www.politie.nl of 0900-8844.

Tot slot spreek ik hierbij mijn waardering uit voor de mensen van de brandweer die sinds zaterdag grote inspanningen hebben geleverd. Zij hebben zich wederom zeer professioneel en toegewijd getoond.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button