AlgemeenKort nieuwsSport

5 judoka’s van Judoschool TRJ Oost-Groningen plaatsen zich voor het NK -15 in Leek

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen zaterdag 17 maart was  judoschool TRJ Oost Groningen met 9 wedstrijdjudoka’s  aanwezig in Roden op de Districtskampioenschappen -15 jaar. De beste 4 van elke poule gaan door naar het  NK -15 in Leek op 7 april a.s.

- advertentie -

In het eerste blok moest Luna Arends beginnen. Zij wist al haar wedstrijden te winnen en nam goud en een NK ticket mee naar huis.

In het tweede blok kwamen Janniek Pool, Freya Werdekker, Cindy Oost, Jens Jagt en Jesse Ottens in actie. Janniek en Cindy verloren beiden 1 wedstrijd en wonnen het brons en mogen ook naar het NK. Jens Jagt verloor om het brons en werd 5e. Freya en Jesse zijn ondanks goed judo niet in de prijzen gevallen.

In het derde blok kwamen Caylan Wering, Mick Koster en Heleen Pool de mat op. Caylan won overtuigend het goud, Heleen werd knap 4e. . Ook zij mogen naar het NK in Leek. Mick kwam ondanks prima inzet helaas niet op het podium, maar is een ervaring rijker.

Trainer Ronnie Grave en coach Rik Fissering zijn dan ook meer dan tevreden over de behaalde resultaten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button