AlgemeenOp stap

Scouting Sint Vitus viert haar 100-jarig bestaan

- advertentie -

Winschoten – Scouting Sint Vitus viert op zaterdag 24 maart haar honderdste verjaardag. Van 13.00 uur tot 17.00 uur is er een open dag bij de gebouwen in Winschoten en in Smeerling.

- advertentie -

‘s Avonds voeren de leden een revue op in De Klinker. Alloway sluit de avond af. Het thema van het jubileum is ‘Spannende verhalen bij het kampvuur’.

Bij de open dag kunnen bezoekers deelnemen aan typische Scoutingactiviteiten, zoals liedjes zingen rond het kampvuur en broodjes bakken. Ook is er een hindernisbaan. De revue is toegankelijk voor oud-leden. Zij kunnen zich aanmelden via www.scoutingstvitus.nl/100.

Tijdens het jubileum wordt teruggekeken op de geschiedenis van Scouting Sint Vitus. Wie oude verhalen, foto’s, video’s en andere zaken heeft die te maken hebben met scouting, c.q. padvinderij in Winschoten, kan contact opnemen via mail: 100@scoutingstvitus.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button