AlgemeenKort nieuwsPolitiek

Reactie Burgerbelangen Oldambt op verkiezingsuitslag

- advertentie -

Winschoten – Burgerbelangen Oldambt is blij dat 311 mensen op ons hebben gestemd (voorlopige telling). Helaas is dit niet genoeg voor een zetel.

- advertentie -

Lijsttrekker Alexander Nicolai: “Ik dank ten eerste iedereen die op ons heeft gestemd. Het is erg jammer dat we naast een zetel grijpen, maar dat betekent niet dat we nu vier jaar stil gaan zitten. We blijven als partij actief en we blijven de lokale politiek volgen en onze mening geven.

Over de partij
Burgerbelangen Oldambt is de jongste lokale politieke partij die voor het eerst mee heeft gedaan met de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018. We staan voor een veilige en leefbare gemeente, met een sterke lokale economie, waarin burgers het zelf voor het zeggen hebben, en de gemeente op een transparante wijze de wensen en behoeften van de inwoners faciliteert. Het initiatief voor de nieuwe partij komt voort uit de wens om het politieke landschap te verfrissen.

Burgerbelangen Oldambt wil de politiek in Oldambt opschudden en voorzien van nieuwe ideeën voor problemen die al jaren in het Oldambt aanwezig zijn maar nooit opgelost zijn door de zittende politiek.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button