AlgemeenKort nieuwsSport

15-Jarige Winschoter vertegenwoordigt Judo Bond Nederland

- advertentie -

Winschoten – Judo bond Nederland heeft van de week de Nederlandse selectie voor de European Cup Cadetten bekend gemaakt. In deze selectie is de 15-jarige Max Benthem uit Winschoten ook opgenomen. Max gaat in de klasse tot 66 kilogram in Berlijn en Teplice Nederland vertegenwoordigen.

- advertentie -

‘Max van harte gefeliciteerd met dit resultaat, het gaat er niet om hoe vaak je valt maar het gaat erom dat je vaker opstaat dan je valt. Je werkt hard, met of zonder tegenslagen en gaat door tot je je doel bereikt hebt. Je doelstelling is behaald en we gaan Europa in. Wij wensen Max veel succes!‘ Aldus de trainers van Judo Instituut Noord.

Foto’s: Ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button