Algemeen

Telegraaf: ‘Ontvoerde Mert (1,5) terug bij zijn moeder’

- advertentie -

Winschoten – De anderhalf jaar oude Mert kan zijn moeder Korien Dijkhuis uitWinschoten na ruim twee maanden weer in de armen sluiten. Het knulletje werd in januari door zijn Turkse vader en diens handlanger gekidnapt naar Turkije.

- advertentie -

Lees meer: Wanhopige moeder uit Winschoten Mijn Turkse man is er met ons zoontje (1,5) vandoor’

Moeder Korien (36) deed een wanhopige oproep op Facebook waarna misdaadverslaggever John van den Heuvel in actie kwam en met haar meereisde naar Istanbul, met succes. Dat meldt de Telegraaf.

Gordijnen verraadden schuilplaats
‘We hadden een paar aanknopingspunten’, vertelt Van den Heuvel aan de Telegraaf, die de moeder met een klein team van tv-programma Ontvoerd hielp. ‘We vermoedden dat de vader bij familie of vrienden verbleef. Hij had een fotootje van Mert naar zijn ex gestuurd. Aan de hand van de gordijnen op de foto konden we de vermoedelijke verblijfplaats in Istanbul achterhalen.’

Lees hier het hele artikel van de Telegraaf Extra.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button