AlgemeenOp stap

Countryband Music Road Pilots in Carambole tweede Paasdag!

Winschoten – Music Road Pilots is in 2008 opgericht en gecreëerd door de ervaren gitarist Albert Rumengan. Hij wordt ondersteund door de veelzijdige internationale drummer Hans Molenaar, de stuwende bassist/zanger Edu Nolten, frontman en zanger/gitarist Richard Hesselink en de ervaren fiddler Peter van den Bos. Music Road Pilots is een band met een eigen herkenbare stijl, die nu al uniek is.
Een Modern Country Band bestaande uit een mix van Modern Country, Traditional Country, Countryfunk, Southern Rock, Rock ’n Roll en Blues. Geïnspireerd door hedendaagse artiesten als Keith Urban, Brad Paisley, Vince Gill en Dierks Bentley, richt de band zich op energieke live-optredens met veel entertainmentwaarde.
The Road
Na de release van hun album ‘When She Gets Close To Me’ in 2010, scoorde Music Road Pilots meteen al flink. Music Road Pilots speelde op de meest populaire podia en festivals in vijftien verschillende landen. In vijf jaar tijd heeft Music Road Pilots zich gevestigd als één van Europa’s beste en meest succesvolle country-acts van Europa. In 2013, 2015 en 2016 werd Music Road Pilots uitgeroepen tot “Best International Country Act” in Oostenrijk, en in 2015 werd de band verkozen tot “Best Country Band” door online magazine “Fair Play Country”.
In 2016 toerde ze met de legendarische Country Music Hall Of Fame artist Charlie McCoy (USA) en de zus van de legendarische Jerry Lee Lewis, Linda Gail Lewis (USA). En ze brachten hun tweede album “NashVegas” uit. In dat zelfde jaar werd de band bovendien versterkt door World’s nr.1 female pedal steel gitarist, Sarah Jory (GB). In 2017 is de band, net als in 2016, genomineerd door de DCMA (Nederlandse Country Music Association) in de rubrieken “Band van het jaar”, en Albert Rumengan als “Instrumentalist van het jaar”.
The Pilots
Music Road Pilots bestaat uit ervaren muzikanten met een geweldige staat van dienst.
Richard Hesselink | Lead Vocals / Guitars
Albert Rumengan | Lead Guitar / Vocals
Peter van den Bos | Fiddle / Vocals
Edu Nolten | Bass Guitar / Vocals
Hans Molenaar | Drums

Zie voor meer informatie ook:
www.facebook.com/MRP.ClassicAmericana
www.youtube.com/musicroadpilots

- advertentie - 
Zaal open: 15.00 uur.
Aanvang: 16.00 uur.Kaarten (10 euro p.s.) zijn alleen op de dag zelf aan de kassa te verkrijgen.
Reserveren kan via cafecarambole@gmail.com of aan de bar in Carambole.

- advertentie - 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button