Algemeen

Nieuwe in- en uitcheck palen bij treinstation Winschoten en Scheemda

- advertentie -

Winschoten –  Voor de oplettende mensen, inderdaad. Er zijn nieuwe in- en uitcheck palen geplaatst bij het treinstation van Winschoten en Scheemda. Vanaf december is Arriva bezig alle huidige palen te vernieuwen. Deze vernieuwing zal voor de reiziger niet alleen duidelijk worden in het rankere uiterlijk van de palen maar vooral merkbaar zijn in het gebruik.

- advertentie -

De nieuwe palen die vervangen worden zijn sneller en geven een luidere geluidtoon bij het in- en uitchecken. Daarnaast zijn de nieuwe palen geschikt om op termijn ook andere dragers dan OV-chipkaarten te ‘lezen’, zoals een bankpas. 

Toekomstproof:  mooier, sneller, luider
De nieuwe palen zijn duidelijk herkenbaar als Arriva-palen door de naamsticker maar ook doordat de kleur van de regionale treinen op de palen te zien is. De nieuwe palen zijn bovendien ranker van vorm dan de huidige modellen en ze verwerken een in- en uitcheck sneller dan nu het geval is.

Ze zijn allemaal uitgerust met een braillesticker zodat de slechtziende reiziger zich goed kan oriënteren.

Foto’s: Quintin Stoetman/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button