AlgemeenKort nieuwsOp stap

Geslaagde actie van Carambole voor Sounds of Change

- advertentie -
Winschoten – Voor vaste bezoekers van Carambole in Winschoten was er de afgelopen maand geen ontkomen aan. Op initiatief van één van de enthousiaste medewerksters van Carambole (José de Wal, tevens donateur van de stichting) stond er in de maand Maart een kleurig donatie-boxje op de bar voor een goed doel: Sounds of Change.

- advertentie -

Sounds of Change leidt hulpverleners, docenten en vrijwilligers in (post-) conflictgebieden op de kracht van muziek te integreren in hun werk met kinderen in vluchtelingenkampen. Muziek is een zeer krachtig hulpmiddel bij het helen van de emotionele wonden van oorlog en stimuleert de creativiteit, samenwerking en compassievolle communicatie; belangrijke life skills die kinderen hard nodig hebben bij het zien en creëren van een toekomst in een onzeker bestaan.In allerlei vormen kwamen de donaties binnen en afgelopen zondag werd het prachtige bedrag van €700,- naar Sounds of Change overgemaakt als bijdrage aan de crowdfunding voor een nieuw project in Jordanië.

Meer informatie op: www.soundsofchange.org. Ook doneren kan via deze website.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button