AlgemeenIncidenten

Brandweer Hoogezand assisteert ambulancepersoneel

- advertentie -

Winschoten – Zondagochtend kreeg brandweer Hoogezand een melding waarop ze moest uitrukken met de hoogwerker voor assistentie van het ambulancepersoneel. De hoogwerker van brandweer Winschoten staat tijdelijk buiten dienst in verband met een reparatie in Frankfurt (D).

- advertentie -

De ambulancedienst had de brandweer gevraagd te assisteren bij het afhijsen van een patiënt aan de Abel Tasmanstraat in Winschoten. De brandweer had binnen korte tijd de patiënt veilig via het balkon van de bovenverdieping gehaald.

Vervolgens kon de ambulance met patiënt vertrekken naar het ziekenhuis voor behandeling.

Foto’s: Quintin Stoetman/ OldambtNu.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button