AlgemeenOp stap

Motorraces & Truckrun tijdens het Winschoter Paas Event 2e Paasdag

- advertentie -

Winschoten – Maandag 2 april op 2e Paasdag is het in Winschoten weer één en al gezelligheid tijdens het Winschoter Paas Event van 10.00 tot 17.00 uur aan de Havenkade / Renselkade en Industrieterrein te Winschoten nabij het Posttil terrein.

- advertentie -

Dit evenement heeft voor jong en oud weer een leuk aantal aan activiteiten op het programma staan en trekt jaarlijks vele duizenden bezoekers. Zo is er een braderie met rommelmarkt en zijn er diverse entertainers waaronder de bekende paashazen Speiky en Shadow en De Pirates. Kinderen kunnen zich bijvoorbeeld laten schminken, op de kinderbungee, meedoen aan een paaspuzzeltocht en meer.Daarnaast bied het programma nog vele andere activiteiten met onder andere Een Braderie met Rommelmarkt.

Classic motorraces
Van 11.00 tot 13.00 uur – Start training van de Classic motorraces demo door Stichting rijdend motorsport museum. Hierna gaan de wedstrijden op basis van regelmatigheid van start. Om 13.15 uur wordt dit spektakel geopend door wethouder Bard Boon

Truckrun
De vijfde editie van de Winschoter Truckrun valt ook niet meer weg te denken tijdens het evenement welke om circa 13.00 uur aan de tour begint. Diverse truckers hebben zich beschikbaar gesteld om de mensen met een beperking een grandioze dag te bezorgen. Rond de klok van 15.00 uur zal de gehele stoet weer aankomen in Winschoten. Truckers en passagiers kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar info@zweep-events.nl

Kortom, op maandag 2e Paasdag is het in Winschoten weer een Groot Festijn voor groot en klein.

Wat : Winschoter Paasmarkt (event)
Wanneer : Maandag 2 april, tweede Paasdag
Locatie : Havenkade / Renselkade / Industrieterrein te Winschoten
Tijd : 10.00 tot 17.00 uur
Inschrijven Braderie of Rommelmarkt : www.zweep-events.nl

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button