Algemeen

UPDATE: OldambtNu.nl stopt als nieuwswebsite en wordt een tijdschrift

- advertentie -

Oldambt – Belangrijk nieuws voor lezers van OldambtNu.nl. Per 29 april stopt OldambtNu.nl als nieuwswebsite. In plaats van de website komt er een gelijknamig tijdschrift, dat om de vier maanden zal verschijnen.

- advertentie -

Tijdschrift de toekomst
We hebben ontdekt dat de krant steeds vaker wordt gelezen dan een website, hier willen wij graag in meegaan. Aangezien wij geen dagelijkse krant kunnen brengen qua nieuwsaanbod zullen wij 4x in het jaar een tijdschrift uitbrengen. In dit tijdschrift vindt u alle informatie van de komende evenementen en het laatste nieuws uit de regio.

Aangezien wij overstappen naar een papieren editie zal OldambtNu.nl per 29 april offline gaan.

Abonnement
Een jaarabonnement gaat € 95,- kosten. Losse nummers zijn niet te koop. Binnenkort komt er een aanmeldformulier online te staan. De ruim 5.000 artikelen die nu in het archief staan worden offline gehaald. “Lezers beseffen zich vaak niet dat het runnen van OldambtNu.nl veel tijd kost. We kunnen al deze artikelen in de toekomst helaas niet meer gratis aanbieden,” Aldus OldambtNu.nl.

We zijn druk bezig met de ontwikkeling en de vormgeving.

UPDATE: Het bovenstaande betrof zoals velen al vermoedden een 1 april grap. We zullen zéker niet stoppen en doorgaan met het nieuws te verspreiden uit de gemeente Oldambt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button