AlgemeenIncidenten

Politie: Wie kan helpen in onderzoek van twee ernstige mishandelingen?

- advertentie -

Winschoten De politie is met een onderzoek bezig naar twee ernstige mishandelingen in de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 maart in het centrum van Winschoten. In het ene geval werd een 21-jarige jongeman in een café aan het Marktplein een aantal keren met een fles op het hoofd geslagen. Buiten werd een 21-jarige inwoonster ernstig mishandeld. Het geweld tegen haar zette zich later voort in een woning aan de Vissersdijk.

- advertentie -

We hopen dat er mensen zijn die ons met het onderzoek kunnen helpen.’ Aldus de politie. 

Twee losse zaken
Zoals het er nu uitziet staan beide zaken vermoedelijk los van elkaar hoewel de daders deels dezelfden kunnen zijn geweest. De 21-jarige jongeman en een vriend van hem kregen in de toiletten van het café met enkele ruziezoekers te maken. Buiten de toiletruimte werd de 21-jarige zonder aanleiding een aantal keren met een fles op het hoofd geslagen. Hij moest hevig bloedend naar het ziekenhuis worden gebracht.

Omstreeks vier uur werd op het Marktplein ter hoogte van hetzelfde café de 21-jarige jongedame door drie leeftijdgenotes belaagd en geslagen. Iets later kwamen daar nog drie mannen bij. De jonge vrouw is door de groep gedwongen naar een woning aan de Vissersdijk te gaan terwijl ze onderweg werd geschopt en geslagen. Die mishandeling zou zich in de woning hebben voortgezet. Ook dit slachtoffer moest zich in het ziekenhuis laten behandelen.

Lees ook: 21-Jarige vrouw belaagd en bedreigd

Tips?
De politie komt erg graag in contact met mensen die iets over deze mishandelingen weten te vertellen. Dat kan via het telefoonnummer 0900-8844 (politiebureau Winschoten) en eventueel via Misdaad Anoniem, tel. 0800-7000. Je kunt hen ook een privebericht sturen zodat ze  contact met jou kunnen opnemen.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button