AlgemeenOp stapSportVideo

Fotoserie: Kirsten Wild wint etappe Healthy Ageing Tour in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Kirsten Wild heeft de derde (A) etappe van de Healthy Ageing Tour gewonnen. Wild uit Zwolle bleef in de straten van Oldambt de Luxemburgse Christine Majerus (tweede) en de Duitse Lisa Klein (derde) voor en boekte zo haar elfde zege in deze etappekoers door Noord-Nederland.

- advertentie -

Start en finish in Winschoten
De beste vrouwen ter wereld waren vrijdag te bewonderen in Oldambt. Start en finish was in Winschoten. Om 10.00 uur startten de rensters op de Venne voor hun rit over 66 kilometer. Er werden ronden gereden om het Oldambtmeer. Omstreeks 11.40 uur was de finish op de Nassaustraat. In de middag reden de junioren vrouwen en paracycling hun wedstrijden met start en finish in Midwolda.

Wild was de snelste in de eindsprint. Het was voor Wild in totaal de elfde ritzege in de koers, die aanvankelijk als de Energiewacht Tour door het leven ging.

Foto:’s Trijntje Timmer/ OldambtNu.nl


Notice: Undefined index: HTTP_USER_AGENT in /home/oldambtnu/domains/oldambtnu.nl/public_html/wp-content/themes/jannah-child/functions.php on line 69
- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button