AlgemeenCultuurOp stap

Verstevig uw band met het Cultuurhuis: Word Medeklinker!

- advertentie -

Winschoten – Bent u een echte theaterliefhebber die het culturele leven een warm hart toedraagt? En wilt u daarnaast als eerste reserveren in de voorverkoop en gebruik maken van vele voordelen? Word dan Medeklinker! De voorverkoop voor Medeklinkers start op 20 april. De reguliere verkoop start een paar dagen later, namelijk 24 april. Wilt u verzekerd zijn van kaarten voor Jan Smit, Jochem Myer, Tineke Schouten of De Alex Klaasen Revue? Wees er dan snel bij!

- advertentie -

Voorrang in de kaartverkoop, gratis garderobe, gratis koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling, 50% korting op vier geselecteerde voorstellingen, zomaar een greep uit de voordelen van een Medeklinker. Wilt u dit niet missen? Word dan Medeklinker. Dit kan via de website indeklinker.nl, door te bellen naar de theaterkassa (0597-700270) of door een mail te sturen naar medeklinker@indeklinker.nl

Foto: Archief OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button