AlgemeenSport

Sportclubs nemen minuut stilte in acht voor Pieter Smit

- advertentie -

Winschoten – Meerdere sportclubs hebben vandaag als eerbetoon voor het plotselinge overlijden van de 54-jarige burgemeester Pieter Smit een minuut stilte in achte genomen.

- advertentie -

Zo werd Pieter herdacht aan het begin van de wedstrijd van VVS JO13-1 uit Oostwold tegen MOVV JO13-1 uit Midwolda.

(Lees verder onder de foto)

Evenals bij de bovenstaande club werd er ook bij WVV JO19-01 uit Winschoten tegen JO19-01 VV Zuidhorn een minuut stilte genomen op het sportpark van WVV.

WVV benoemd Pieter extra op hun website:

‘Pieter Smit was een man van de inhoud en de relaties. Hij wist waarover hij het had, verkondigde nooit onzin en was zeer hartelijk. Een man waar je als vereniging graag mee in gesprek ging. Hij nam ons serieus, luisterde naar argumenten en zette daardoor, samen met ‘zijn’ college van Burgemeester & Wethouders, de stappen voorwaarts die WVV zo nodig had rondom het kunstgrasveld.

‘We zijn ontzettend dankbaar voor zijn rol de afgelopen jaren. Wat zal het wennen zijn zonder hem in het verenigingsleven!

- advertentie -

Om onze dankbaarheid en respect te tonen wordt komend weekend voor alle thuiswedstrijden een minuut stilte in acht genomen. We hebben de vlag halfstok gehangen op ons sportpark.

- advertentie - 

Het is verdrietig te moeten constateren dat we Pieter Smit nooit meer zullen tegenkomen op ons sportpark en langs de randen van ons prachtige kunstgrasveld dat hij in september 2017 met zoveel plezier heeft geopend.’

Dank voor de ingezonden foto’s. 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button