Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenCultuurKort nieuwsOp stap

Nieuw Leven op weg naar de 100!

- advertentie -

Winschoten – Op 20 april 2015 bestond de Stedelijke Muziekvereniging Nieuw Leven Winschoten 95 jaar. Dit hebben we groots gevierd met diverse activiteiten. Nu zijn we op weg naar ons 100-jarig jubileum.

- advertentie -

Op zaterdag 28 april 2018 geeft Nieuw Leven een voorjaarsconcert in de Marktpleinkerk in Winschoten. Hierbij zullen zowel de Concertband als de Melody Percussion Band van zich laten horen. Dit doen wij niet alleen. Zanger Rob Scholtens (bekend van Alloway), zangeres Paulien Muis en zangeres Anja Blouw zullen een aantal nummers onder begeleiding van Nieuw Leven zingen. Samen vormen zij 2XY en zullen zelf ook een aantal bekende nummers zingen. De presentatie van de avond is in handen van Erik Blaauw.

Het concert begint 28 april 2018 om 20:00 uur in de Marktpleinkerk te Winschoten. De zaal is open om 19:30 uur. Kaarten zijn alleen op de avond zelf bij ingang van de kerk te koop voor € 7,50 per stuk.

Foto’s: Nieuw Leven

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button