AlgemeenKort nieuwsOp stapSport

Inschrijving nog mogelijk voor Open NK Beach Soccer Blauwestad

- advertentie -

Blauwestad – Inschrijving voor het Open Nederlands Kampioenschap Beach Soccer is  nog steeds mogelijk . eerlijk om nu al in het zonnetje vooruit te denken aan dat mooie weekend eind juni/begin juli…… In alle categorieën zijn nog plekken beschikbaar.

- advertentie -

De categorieën waarin wordt gespeeld op 30 juni en 1 juli zijn:
– Dames
– Heren
– JO-11
– JO-13
– JO-15 (nieuw)
– JO-17
– MO-15 (nieuw)
– MO-17

De bedrijven spelen op vrijdagavond 29 juni. Er hebben zich inmiddels 70 teams ingeschreven, wat natuurlijk fantastisch is. Maar… er zijn nog voldoende plekken beschikbaar!

Wie zich al hebben aangemeld, kan per categorie worden teruggezocht via http://www.beachsoccerblauwestad.nl/2-deelnemers/ en http://www.beachsoccerblauwestad.nl/bedrijven-competitie/.

De inschrijvingperiode sluit op vrijdag 15 juni, dus de sluitingsdatum nadert wel met rasse schreden. Inschrijven kan via http://www.beachsoccerblauwestad.nl/aanmelden/

Scholenkampioenschap
Voor het eerst organiseren wij ook een scholenkampioenschap. Voor basisscholen. Er hebben zich daarvoor reeds meerdere teams ingeschreven, maar ook hier geldt dat er nog steeds voldoende plek is voor nog meer teams. Dit kampioenschap vindt vrijdagmorgen 29 juni plaats.

Heb je interesse, maar heb je nog vragen over het hoe en wat? Mail dan gerust naar info@beachsoccerblauwestad.nl
Zo spoedig mogelijk zullen wij de mails beantwoorden.

Kwaliteit & Kwantiteit
Een volgende kwaliteitsimpuls is in aantocht. LED-schermen zullen het strand sieren tijdens het kampioenschap en iedereen onder andere op de hoogte stellen van de laatste informatie rondom het kampioenschap. We hopen hiermee de informatievoorziening op het strand een impuls te geven en zijn benieuwd of dit iedereen goed zal bevallen.

Dag van het Park (herinnering)
Zoals vermeld in de vorige nieuwsbrief, zijn we ook dit jaar weer op de Dag van het Park te vinden. Dit evenement vindt plaats op zondag 20 mei in het Stadspark in Winschoten. De organisatie van Beach Soccer Blauwestad zal ook aanwezig zijn om iedereen die iets wil weten van het kampioenschap, informatie te verschaffen, door middel van een praatje of op een leuke manier in spelvorm. Kom die dag voor meer informatie over beach soccer gerust langs!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button