AlgemeenCultuurKort nieuwsOp stap

50-plussers op de planken in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Cultuurhuis De Klinker en VRIJDAG, het huis van de amateurkunst voor Groningen, organiseren op dinsdag 24 april een Open Podium voor 50-plussers. Het Open Podium wordt georganiseerd in het kader van Kunst op Stee, de culturele actiemaand voor ouderen in Groningen. Aanvankelijk werd het Open Podium op 17 april georganiseerd, maar in verband met het overlijden van burgemeester Pieter Smit is besloten deze te verplaatsen naar 24 april.

- advertentie -

Iedereen tussen de vijftig en honderd jaar is uitgenodigd om zijn of haar kunsten te vertonen tijdens het Open Podium in De Klinker. Hannelore Duynstee van VRIJDAG: “Alles kan en mag; een solo-presentatie, optreden met een koor, band of toneelclub, een dansact, poëzievoordracht… Dus ben jij een ‘plusser’ en heb je altijd al eens op de planken van een echt theater willen staan? Doe mee aan het Open Podium en deel je talent!”

Aanmelden
Deelname is gratis en aanmelden kan tot uiterlijk 23 april via openpodiumwinschoten@gmail.com. Zo snel mogelijk daarna wordt het programma samengesteld en krijgen de deelnemers bericht.

Elke presentatie mag maximaal 10 minuten duren. Voor de technische voorzieningen wordt gezorgd.

Kunst op Stee
VRIJDAG organiseert dit jaar opnieuw de culturele actiemaand Kunst op Stee voor ouderen in Groningen. De hele maand april vinden er kunstzinnige en culturele activiteiten voor senioren plaats in Stad en provincie. De focus ligt dit jaar op de regio’s Oldambt, Midden-Groningen, Westerwolde en het Hogeland. Programmaboekjes van Kunst Op Stee zijn te verkrijgen bij lokale bibliotheken en dorpshuizen. Het programma staat ook online op kunstopstee.nl.

De actiemaand is een initiatief van VRIJDAG en onderdeel van het programma Een Leven Lang Kunst.

Kunst op Stee is tot stand gekomen dankzij het Fonds voor Cultuurparticipatie, gemeente Groningen, provincie Groningen en de Hanzehogeschool Groningen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button