Algemeen

Geuko van Lang na 671 dagen terug in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De vijfjarige Geuko die lijdt aan de zeldzame ziekte AFM, is na 671 dagen eindelijk weer thuis. Hij heeft een lange reis gehad. Sinds hij ziek werd is die via UMCG, Hamburg lufthafen station Altona, Brandenburg an der Havel, Nijmegen Radboud, Groningen UMCG eindelijk weer thuis in Winschoten.

- advertentie -

(Lees verder onder de foto) Foto: Jeroen Bos

Specialisten naar Nederland
‘De ideeën om een team uit Amerika hierheen te halen lijken ook steeds reëler. Er blijkt welwillendheid te zijn vanuit Baltimore om naar Nederland te komen en er is een leverancier uit Groot Brittannië die de hulpmiddelen kan leveren. Daarbij hebben wij in Nederland ook onze contacten, dat gaat wel goed komen. alles ligt nog open…’ Aldus Gert Jan van Lang, vader van Geuko.

‘Ondanks dat Geuko nu thuis is, is de goede behandeling voor hem nu nog niet te betalen. Elke donatie, welk bedrag dan ook, is erg welkom!’ Zegt Gert Jan. ‘We zijn iedereen erg dankbaar die acties organiseren en donaties geven voor het herstel van onze zoon, dit valt niet te omschrijven.’ 

Informatie & steunen
De familie heeft een online dagboek, waar dag voor dag wordt omschreven hoe het gaat met Geuko. Dit kunt u hier lezen op de website van Geuko. (Klik Hier)

Mocht u Stichting Adventure Geuko willen steunen, kunt u een bijdrage leveren door een (klein-)bedrag te doneren op NL08 INGB 0007 5028 26 t.a.v. Stichting Adventure Geuko.

- advertentie -

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button