AlgemeenKort nieuwsSport

Oldambtster Zoë Soraya Klunder pakt twee keer goud op de British Open Championship

- advertentie -

Midwolda – Afgelopen vrijdag reisde Zoë Klunder met het Nederlands sambo – worstelteam af naar de andere kant van de zee om mee te dingen naar de prijzen van de United Kingdom Great Britain. Dit jaar werd dit toernooi de British Open Championship sambo worstelen georganiseerd in de mooie omgeving van Folkestone Kent.

- advertentie -

Zoë liet zich in overleg met haar trainers en coach van de sambobond inschrijven voor twee poules om de wedstrijdintensiteit – en frequentie, voor een aankomend zwaar programma, wat meer op te voeren. Dit deed ze niet geheel onverdienstelijk en het lukte Zoë om naast haar eigen categorie tot 65 kg, ook alle wedstrijden in de zwaardere categorie tot 75 kg, naar zich toe te trekken en winnend zonder enige tegen score af te sluiten.

Leeg gestreden en voldaan kan Zoë met dubbel goud huiswaarts naar Midwolda terug reizen. Aankomende periode gaat Zoë zich voorbereiden voor o.a. een groot internationaal toernooi in Vilnius Litouwen en hoopt dat ze opnieuw door de bond en federaties geselecteerd gaat worden voor de Wereldkampioenschappen Youth & Juniors in Tbilisi Georgië.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button