AlgemeenOp stapSport

Uitvoering gymnastiekvereniging Westerlee

- advertentie -

Westerlee – Zaterdagavond 21 april was het zover, de uitvoering van de gymnastiekvereniging in Westerlee (NGVW). Vorig jaar werd er sinds jaren weer een uitvoering gehouden, met groot succes. De vereniging is nog steeds groeiende en volop in bloei.

- advertentie -

Het thema voor dit jaar was ‘seizoenen’. De kinderen waren verkleed als bloemen, bijen, zonnetjes, vakantiegangers, sneeuwpoppen en kerstmannen. Naast een gezamenlijke opening, hebben de 3 groepen twee acts laten zien. Klimmen, springen, rollen, balanceren, dansen, alles kwam aan bod. Vooral de muziek, het licht en de rookmachine maken het extra bijzonder voor de kinderen. Ook was er een spectaculaire special guest, de ‘freerunners uit Exloo’.

Verloting
Nieuw dit jaar was de verloting met prijsjes gesponsord door verschillende ondernemers uit het dorp. De hoofdprijs was een high tea arrangement voor 2 personen aangeboden door Landgoed Westerlee. Iedereen heeft volop genoten van deze gezellige en zeer geslaagde avond. De NGVW heeft nu alweer zin in volgend jaar!

Foto’s: Marcel Lameijer/OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button