Algemeen

Als het aan Bert Stuut ligt blijft de pinautomaat in de supermarkt

- advertentie -

Bad Nieuweschans – In de landelijke media zijn berichten verschenen, dat de Coop-organisatie de pinautomaten uit de 121 supermarkten wil halen. Ook Bert Stuut van de Schansker supermarkt heeft dit bericht vernomen, maar hij is niet voornemens om dit plan uit te voeren.

- advertentie -

‘Zo’n pin-automaat is een belangrijke aanvulling als het om service verlening gaat. Hoewel steeds meer mensen met een pas betalen, maar contant geld heb je nog steeds nodig. Daarom zal ik mij verzetten tegen het verwijderen.’ Aldus Bert Stuut

‘Overigens ben ik er niet zo bang voor dat dit zal gebeuren, wat onze supermarkt is een zelfstandige vestiging, waarbij wij wel werken onder het beeldmerk en de uitstraling van de landelijke Coop-organisatie’, aldus Stuut.

Foto: BNSnieuws.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button