Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidentenRegionaal nieuws

UPDATE: Brandweer Finsterwolde rukt uit voor ernstig verkeersongeval in Stadskanaal

- advertentie -

Stadskanaal – Aan de Pekelderstraat in Stadskanaal is donderdagavond rond 18:50 uur een auto te water geraakt. Het oppervlakte reddingsteam van brandweer Finsterwolde is ter plekke om assistentie te verlenen. Ook de duikers uit Groningen zijn ter plaatse.

- advertentie -

Volgens de politie zaten er twee personen in de auto, voorbijgangers schoten direct te hulp. Uiteindelijk werden beide personen uit de auto gehaald. Het traumateam is per helikopter ter plekke gekomen om assistentie te verlenen aan het ambulancepersoneel.

Inhaalactie
Inmiddels is gebleken dat de bestuurder van de auto een tractor wilde inhalen. Hierbij is de auto in de berm en uiteindelijk in het water beland. De bestuurder van de tractor wist daarna handelend op te treden door met een ketting de auto naar de kant te trekken.’ Aldus de politie.

Medische situatie
‘Een man, die als eerste uit de auto kon komen, bleek gewond. Het vrouwelijke slachtoffer werd later uit de auto gehaald. Zij werd direct door politie- en ambulancepersoneel gereanimeerd. Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht.‘ Melden ze.

‘Over de medische situatie van beide slachtoffers kan nog niet veel worden gezegd. De man, tevens de bestuurder van de auto, was wel aanspreekbaar. De politie onderzoekt op dit moment de toedracht van het ongeval.’ Eindigt de politie.

Foto’s: OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button