Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Man springt poedelnaakt bij politie in de auto

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen woensdagavond rende een verwarde man zonder kleren door de Beverhof in Winschoten, ook maakte hij een hoop lawaai. Meerdere ongeruste buurtbewoners belden de politie. Volgens een buurtbewoner wilde de man geen hulp.

- advertentie -

Toen de gewaarschuwde politie ter plekke kwam hoefden de agenten niet eens uit te stappen en moeite te doen, de man stapte zelf zonder pardon achter in de politieauto. Volgens de woordvoerder van de politie was de man uit Winschoten zelf erg verward, hij is door de agenten meegenomen naar een arts. Deze heeft een medicatie voorgeschreven.

De agenten hebben rapport opgemaakt van de man waarna hij thuis werd afgezet door de politie.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button