AlgemeenOp stap

Fotoserie: Sodom Kingsnight wederom groot succes

- advertentie -

Winschoten – Ook de 2e editie van de Sodom Kingsnight was weer een groot succes. Op het Marktplein in Winschoten zorgde de bekende Winschoter band Alloway en DJ Bert Looden voor een fantastische show. Het was een “volle bak” op het Marktplein en de sfeer zat er goed in.

- advertentie -

De opbrengst van ieder consumptie die bij de speciale biercarrousel op het Marktplein werd verkocht gaat naar de stichting Kinder Vakantiekamp Winschoten. Deze stichting houdt zich bezig met het jaarlijks organiseren van een vakantieweek in de zomervakantie voor kinderen van 6 t/m 14 jaar, uit de regio Winschoten, die door sociale, maatschappelijke en/of financiële omstandigheden in de thuissituatie niet op vakantie kunnen.

De organisatie van Sodom Kingsnight was in handen van Luurt Duursma, Arjan Kenter, Bert Looden, Otto Schröder en René Dekker namens Stichting Ondernemersfonds Centrum Winschoten.

Vorig jaar was de eerste editie van Sodom Kingsnight en leverde ruim 10.000 euro op voor ”Adventure Geuko”.

Foto’s: Quintin Stoetman/ OldambtNu.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button