AlgemeenIncidentenVideo

Dealers verkopen drugs aan agenten en slaan op de vlucht (video)

- advertentie -

Winschoten/ Oude Pekela –  Twee drugsdealers zijn maandagmiddag op de vlucht geslagen. Dit gebeurde nadat zij even daarvoor drugs wilden verkopen aan twee undercover agenten van het grensoverschrijdend politieteam. Toen ze duidelijk was dat ze met de politie van doen hadden sloegen ze op de vlucht en ontstond er een wilde achtervolging.

- advertentie -

Een politiewoordvoerder zegt dat de agenten in een onopvallende politieauto surveilleerden. ”Ze zijn lid van het politieteam grensoverschrijdende criminaliteit. Ze werden aangesproken door de mannen met de vraag of ze drugs wilden kopen.”

De wilde achtervolging begon in Winschoten en eindigde in Oude Pekela aan de Winschoterweg.

(Lees verder onder de foto) De vluchtauto van de verdachten. 

De politie heeft één verdachte direct weten te pakken, een andere verdachte sloeg op de vlucht. De politie heeft met meerdere agenten gezocht naar de tweede verdachte. Hierbij is ook een politiehond ingezet. Deze werd later aangetroffen, ook hij werd in de boeien geslagen.

Politiewagen kapot
Bij de dolle rit raakte een onopvallende VW golf van de politie flink beschadigd. Deze moest worden afgesleept, evenals de auto van de verdachten die voor onderzoek werd veilig gesteld.

Foto’s & video: JB OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button