Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

AkzoNobel tegen de politiek: ‘Onze deur staat open voor een inhoudelijk gesprek!’

- advertentie -

Heiligerlee/ Westerlee – AkzoNobel reageert na aanleiding van een eerder bericht op OldambtNu.nl. Partij van de Dieren en Partij van het Noorden hebben namelijk grote zorgen om de situatie van AkzoNobel en Nedmag.

- advertentie -

Lees meer: PvdDieren en PvhN: grote zorgen om situatie AkzoNobel en Nedmag

Schriftelijke vragen
De Partij voor de Dieren en de Partij voor het Noorden willen middels schriftelijke vragen een reactie van het college op de urgente problematiek inzake Nedmag en AkzoNobel, kortom, de gevaren van de gestapelde mijnbouw in onze provincie. De partijen spreken onder andere schande van het feit dat de Nedmag, die nu een locatie moet sluiten vanwege lekkage, de productie op andere lokaties gaat opschroeven.

‘Onze deur staat open’ 
Regionale politiek in actie. Officiele vragen stellen, want “De situatie is bijzonder ernstig” en “Het is duidelijk dat men wederom geen idee heeft van wat er aan de hand is.” Aannames en veronderstellingen, maar de vragen niet neerleggen waar ze ook daadwerkelijk inhoudelijk kunnen worden beantwoord.’ Meldt AkzoNobel. Onze deur staat open voor een inhoudelijk gesprek!’

Lees ook:
– AkzoNobel: ‘Stand van zaken zoutwinning Heiligerlee’

AkzoNobel en KNMI willen microtrillingen in kaart brengen met ondergronds meetnetwerk  

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl (archief)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button