Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenKort nieuwsPolitiek

PvdA Oldambt vierde 1 mei

- advertentie -

Winschoten – Op dinsdag 1 mei vierde PvdA Oldambt de Dag van de Arbeid. Overdag werden rozen gebracht naar de leden die ouder zijn dan 65 jaar en ’s avonds was er een viering in de beste traditie van de partij. Het is ook gewoonte dat leden die 25, 50 of 60 jaar lid zijn van de PvdA een speldje krijgen.

- advertentie -

Helaas hadden de jubilarissen dit jaar afgezegd, waardoor ze alleen werden genoemd in de speech van de voorzitter. Later deze week krijgen ze alsnog de onderscheiding uitgereikt.

Natuurlijk was er aandacht voor de actuele politiek, maar de hoofdmoot was een toespraak van Meindert Schollema over zijn beleving van 1 mei. Het was voor de aanwezigen een inspirerend verhaal, met aan het eind toch nog een kritische noot over de laatste ontwikkelingen in het gaswinningsdebat.

Optredens van voormalig stadsdichter Rob Rozendahl en de band Alloway zorgden voor vrolijke afwisselingen in het programma. Het verheugend om te zien dat ook jongere leden de weg naar de feestlocatie hadden gevonden. Kortom de traditie zal nog wel enige tijd blijven voortduren.

Foto’s: Ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button