Algemeen

Oldambt is een maaltijdservice rijker: Het Oude Ambacht

- advertentie -

Oldambt – Sinds 1 mei is Oldambt een maaltijdservice rijker, genaamd: Het Oude Ambacht. Chef-kok en onderneemster Monique Reisiger merkte na buurtonderzoek dat er toch nog wel behoefte was aan een kleinschalige maaltijdservice die goed bereid, gezond maar vooral lekker eten serveert. Ook wilde men graag kunnen kiezen tussen middag- en avondbezorging. Hieraan gaat zij dan ook voldoen.

- advertentie -

‘De maaltijdservice richt zich niet alleen op ouderen, maar op iedereen die (tijdelijk) niet in staat is om een gezonde maaltijd te bereiden,  maar wél smakelijk en vers wil eten.
Denk bijv. aan ondernemers tijdens de koopavond, overwerk, blessures etc.’ Aldus Chef-kok en onderneemster Monique Reisiger.

(Lees verder onder de foto)Monique kookt uitsluitend met streek- en seizoensproducten die worden ingekocht bij lokale leveranciers. Ook wordt er gebruikgemaakt van traceerbaar vlees en vleesproducten. ‘Uiteraard wordt er ook rekening gehouden met allergieën of dieten.’ Zegt Reisiger.

Aanstaande zaterdag 12 mei tussen 14:00 en  18:00 heet Monique u samen met haar team van harte welkom om nader kennis te maken en om te proeven van samples van haar kookkunsten. U krijgt hierbij ook een drankje aangeboden.

Maaltijdservice Het Oude Ambacht is gevestigd in Restaurant ’t Oldambt, welke later dit jaar na een opfrisbeurt ook weer geopend zal worden, aan de Vissersdijk 27 in Winschoten.

Foto’s: Anita Meis/ ingezonden

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button