AlgemeenSport

Nieuw in Winschoten Dansschool The Legacy

- advertentie -

Winschoten – Vanaf 1 juni vindt dansschool The Legacy onderdak bij Sportcentrum Nico Jager aan de Bovenburen in Winschoten. Hiermee opent The Legacy haar vijfde vestiging, naast vestigingen in Delfzijl, Hoogezand, Siddeburen en Appingedam. Topdanseres Desiree Hiele verzorgt de lessen in Winschoten verzorgen.

- advertentie -

Desiree is gespecialiseerd in Streetdance/Hiphop. Zij staat in nauw contact met Cheryl Tualena die haar sporen in de danswereld ruimschoots heeft verdiend! The Legacy levert al geruime tijd de cheerleaders bij Donar en heeft met de dansschool verschillende nationale maar ook internationale prijzen behaald.

Het team So What is bijvoorbeeld 2x Europees Kampioen geworden en in 2015 9e geworden op het WK in Orlando Florida. Dansschool The Legacy heeft meerdere streetdance/hiphop teams die in de top 3 van Nederland staan.

The Legacy Winschoten zal niet alleen recreatie lessen draaien maar zich ook gaan focussen op wedstrijden en dansshows. Hiervoor zullen speciale selectie teams worden samen gesteld. Op de Facebookpagina (Dansschool The Legacy) is veel informatie te vinden over hun activiteiten! Ben je gek van dansen? Kom dan langs voor een gratis proefles!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button