Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AdvertentieAlgemeenOp stap

Organisatie is klaar voor Night Fever Revival

- advertentie -

Winschoten – Zaterdag  12 mei organiseert HQ-Events in de Tramwerkplaats voor de eerste keer een Dance Division Night.  Het gaat om de nu al legendarische NIGHT FEVER REVIVAL met achter de draaitafels Tim Holland en Alicia de Lima.

- advertentie -

Alle voorbereidingen zijn in volle gang, onze dj’s staan te trappelen om hen goed voorbereide samenspel en playlist in te zetten en het publiek helemaal los te laten gaan. We zullen de Tramwerkplaats omtoveren tot een ware discotheek met een geweldige lichtshow, fantastisch geluid en de GO-GO girls van the Legacy.

Tijdens het event kunt u zich bij onze door Heineken ingerichte bar tegoed doen aan allerlei drankjes en op het balkon creëren we een gezellige “foodstand” met diverse heerlijke broodjes en snacks. De kaartverkoop loopt als een speer en het hele team van HQ-Events kan niet wachten tot het eindelijk zover is.

We gunnen iedereen voor zondagochtend hele zere voeten, een hese stem en een heerlijk gevoel  over de voorbije avond!  Voor de laatste kaarten kun je nog terecht op www.hq-events.net, Primera Kiewiet in Winschoten of Total Spakman in Stadskanaal. (via de site 10,- en bij de voorverkoopadressen 13,50)

Hou onze agenda in de gaten, want HQ-events is nog veel meer van plan! Onder andere op 28 juli een optreden van ”Pearljamming” (no. 1 PJ tributeband van europa), op 6 oktober een optreden van “In the name off” (beste U2 coverband van de Benelux) en als afsluiting van 2018 wederom een avondvullend concert van Alloway op 22 december.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button