Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidentenVideo

Straten en kelders lopen vol: brandweer schiet te hulp (video)

- advertentie -

Oldambt – Op diverse plaatsen in de provincie Groningen is zondagavond zoveel water gevallen, dat straten onder water kwamen te staan.  Het KNMI had code geel afgegeven vanwege de harde buien, die behalve met onweer, ook gepaard kunnen gaan met hagel en forse windstoten.

- advertentie -

Zo ook aan de Zuiderveen, Brederolaan, Jachtlaan, Beertsterweg en de Burgemeester Schonfeldsingel in Winschoten. Bij de laatst genoemde moest de brandweer voor uitrukken. Meerdere kelders waren daar vol gelopen, deze heeft de brandweer zoveel mogelijk leeggepompt.

Foto’s: M. Kraan, D. Postma & J. Bos/ OldambtNu.nl
Video: G. de Groot

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button