AlgemeenKort nieuws

Open huis maaltijdservice Het Oude Ambacht

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen zaterdag hield maaltijdservice Het Oude Ambacht haar open huis in restaurant ’t Oldambt aan de Vissersdijk. Men kon hier een kijkje nemen in de keuken, kennis maken met het team, maar bovenal de sfeer én natuurlijk het eten proeven. Het was tussen 14:00 en  18:00 een komen en gaan van nieuwsgierigen, bekenden en omwonenden.

- advertentie -

Men kon lekker smikkelen van soepen, stamppotten, salades, poffert en toetjes, uiteraard onder het genot van een begeleidend drankje. Dat het geserveerde in de smaak viel, bewees het aantal nieuwe aanmeldingen aan het eind van de dag.

Van het restaurant, dat binnenkort ook weer geopend zal worden, werd ook een aantal gerechten meegenomen in de proeverij.

Foto’s: Anita Meis

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button