Algemeen

Opnieuw katten beschoten in Heiligerlee

- advertentie -

Heiligerlee – Opnieuw zijn er meldingen uit Heiligerlee dat er op katten geschoten word. Dat het niet de eerste keer is, dat mag duidelijk zijn. In November hebben wij het volgende bericht geplaatst “Wees alert: Onbekende schiet op katten”

- advertentie -

Melding
Heeft u het vermoeden dat uw katten beschoten worden of heeft u andere relevante informatie, meldt dit. Het is belangrijk aangifte te doen, zo krijgt de Politie een beeld van deze mishandelingen.

Facebook
Gisteren werd op Facebook het volgende geplaatst “Let op: Er zit iemand met een luchtbuks op katten te schieten in Heiligerlee, in de buurt van Juliana van Stolbergstraat, Hoofdweg, en Graaf Adolfstraat. Als u iemand kent die een luchtbuks bezit, laat het mij dan A.U.B weten. De politie is ingelicht.” aldus een inwoner van Heiligerlee.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button