AlgemeenSport

Het 6e Blauwestad Judotoernooi en Opstaptoernooi wederom een groot succes

- advertentie -

Blauwestad – Zaterdag 12 mei werd er in sporthal de Rietkraag te Oostwold (Gr) het 6e Blauwestad Judotoernooi en opstaptoernooi georganiseerd door Judoschool TRJ Oost-Groningen. Een groot toernooi voor de gevorderde wedstrijd judoka met daarnaast voor de beginnende judoka een zogenaamd opstaptoernooi. Op 8 matten en in 4 blokken werd er de hele dag gestreden om de mooie bekers en herinneringen. Er was een prijs voor iedereen.

- advertentie -

Het toernooi werd geopend door de voorzitter van de toernooicommissie Erwin Vos. Er werd tijdens de opening een groot applaus gegeven voor de onlangs overleden burgemeester Pieter Smit, die ons toernooi meerdere malen geopend heeft.

Goud voor: Luna Arends, Daniel Gergert, Milan Grave, Alexander Christov, Anouk Kerbof, Amy Buining, Stijn Hansma, Gerwout Meijer, Ronald Buter en Thom Sanders

Zilver voor: Cindy Oost, Heleen Pool, Sanne Grave, Ben Bremer, Erik Pool, Mike Oost, Sven Teesink,

Brons voor: Janniek Pool, Joyce Prins, Linn Koster, Esmee Vos, Mayra Wering, Jens Jagt, Dion Willems, Thomas Groenbroek, Rick Brust, Lauren Moesker, Janneke Doff, Lyam de Vries,Tjade Wind, Huub van der Kroft,

Dankzij de ruim 100 vrijwilligers en sponsoren die onze club een warm hart toedragen is ons 6e toernooi een groot succes geworden en zo werd het ook weer door iedereen ervaren. Iedereen namens de Blauwestad Judotoernooicommissie heel erg bedankt!
Voor meer informatie, 3 gratis proeflessen en locaties kijk op judotanrenjutsu.nl en like onze facebook pagina

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button