Algemeen

De Bibliotheek aan huis

- advertentie -

Winschoten – Voor mensen die graag lezen, maar niet naar de bibliotheek kunnen komen, heeft Biblionet Groningen de Bibliotheek aan huis.

- advertentie -

Lukt het niet om zelf naar de bibliotheek te komen? Als lid van de bibliotheek kun je dan gebruikmaken van Bibliotheek aan huis. Een vaste vrijwilliger komt in overleg een aantal boeken brengen. Het kost niks extra en zo kun je toch genieten van boeken.

Vaste vrijwilliger aan huis
Als je gebruik wilt maken van Bibliotheek aan huis, kun je je hiervoor aanmelden bij de lokale bibliotheek. Een vrijwilliger van de bibliotheek komt op bezoek om uitleg te geven. Je kunt zelf aangeven welke boeken je interessant vindt. Van streekroman tot thriller, van informatief tot literatuur, van grootletterboeken tot tijdschriften: de bibliotheek heeft genoeg voor iedereen. Een vaste vrijwilliger brengt vervolgens in overleg een aantal boeken bij je thuis. Helemaal gratis.

Kijk voor meer informatie op biblionetgroningen.nl/bibliotheek-aan-huis.

Foto: Bibliotheek

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button