Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenOp stapSport

Inschrijving Bedrijven Softbal Toernooi tot 10 juni mogelijk

- advertentie -

Winschoten – Het bedrijven softbaltoernooi 2018 (BST18) van W.H.S.C. staat weer voor de deur en wel op vrijdagavond 22 juni 2018. Worden jullie in 2018 de kampioen van het Oldambt?! De inschrijving is weer geopend. Natuurlijk hopen we op jullie aanwezigheid en daarmee jullie sportiviteit en gezelligheid. Gegarandeerd zullen we er ook dit jaar weer een enorm succes van proberen te maken met dit jaar ruimte voor maar liefst twaalf teams!

- advertentie -

BST18
BST18 omvat de perfecte avond om met collega’s flink wat plezier te beleven. Er is gekozen voor de spelvorm softbal die erg lijkt op het ‘slagbal’ wat velen van jullie wel kennen van de basisschool.

Samen met jouw collega’s kun je een team vormen en het opnemen tegen andere bedrijven uit Winschoten en omstreken. Gedurende de avond zal je samen met je collega teamgenoten diverse softbalwedstrijdjes spelen en zo toewerken naar de finale. De editie van 2017 werd gewonnen door de heren van Pyroll. Zij kregen een prachtige beker – beschikbaar gesteld door EM Sporting – en de taak om de wisselbeker uit te breiden met een door hen verzonnen creatie.

Het is niet erg als je de spelregels niet/nog niet helemaal beheerst. Er zijn altijd mensen van onze vereniging aanwezig om jullie op weg te helpen en op onze website zijn de spelregels te lezen. Bovendien staan sportiviteit en plezier aan de top van ons prioriteitenlijstje. Naast het toernooi proberen we altijd met leuke neven activiteiten te komen die we te zijner tijd zullen ontwikkelen en bekend zullen maken. Zo waren er voorgaande jaren de dizzy challenge en de homerun derby waarmee leuke prijzen gewonnen werden.

BBQ
Tijdens het toernooi zullen we de deelnemers en toeschouwers voorzien van een heerlijke en goed verzorgde barbecue. Tussen de wedstrijden door en in de pauzes is er de mogelijkheid om een lekkere snack, salade of stokbrood op te halen. Zo kan er met een goed gevulde maag begonnen worden aan de volgende wedstrijd en zullen jullie geen energie tekort komen.

Inschrijving
Inschrijven voor BST18 kan tot en met zondag 10 juni 2018 door middel van het aanmeldingsformulier op onze website. Er is plaats voor maximaal twaalf teams, wees er dus op tijd bij. Inschrijving van een team kost €50,- en impliceert deelname aan het toernooi en deelname aan de BBQ voor tien personen. Mocht u bijvoorbeeld met twaalf personen mee willen doen, dan worden voor de extra deelnemers aan het toernooi geen kosten in rekening gebracht.

Indien de extra spelers (of eventuele toeschouwers) mee willen doen met de BBQ dan wordt voor hen €3,50pp. in rekening gebracht. Na inschrijving zal u een factuur ontvangen van de toernooicommissie. Deelnemers uitsluitend voor de BBQ kunnen ook op de dag van het toernooi nog afrekenen in onze kantine.

Alle informatie over het toernooi is te vinden op www.whsc.nl/bst18.

Foto: website WHSC

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button