AlgemeenGemeente

Wegenstelsel Oldambt digitaal in kaart gebracht

- advertentie -

Oldambt – Afgelopen weken reed er een opvallende auto rond in de gemeente Oldambt, ik hoor u denken, deze is van Google… fout, dit is een auto van Cyclomedia. In opdracht van de gemeente Oldambt leggen zij het straat- en gevelbeeld vast in de gemeente.

- advertentie -

(Lees verder onder de foto)

CycloMedia brengt de openbare ruimte in beeld met hoogwaardige 360° straatfoto’s en luchtfoto’s met GIS-nauwkeurigheid. Dit beeldmateriaal stelt de gemeente in staat om efficiënter te werken door een beter inzicht in de situatie ter plekke. Bovendien bespaart u kosten doordat minder buitenbezoeken nodig zijn. Haal buiten naar binnen.

Meestal gebeurt dit 1x per jaar, zodat de gemeente door de jaren heen kan zien hoe een straat zich ontwikkeld bijvoorbeeld qua onderhoud.

Foto’s: BNSnieuws.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button