AlgemeenCultuur

Kaartverkoop Jochem Myjer in De Klinker op 1 juni van start

- advertentie -

Winschoten – De knotsknettergekke komiek, musicus, presentator, imitator, kinderboekenschrijver en acteur Jochem Myjer treedt op dinsdag 18 december op in Martiniplaza in Groningen voor Winschoters. De kaarten voor deze voorstelling zijn vanaf vrijdag 1 juni te koop. Jochem speelt vanwege zijn gezondheid geen lange tournees meer. Dat betekent dat hij niet meer alle zalen bespeelt. Gelukkig kan De Klinker in samenwerking met Martiniplaza één avond aanbieden aan haar bezoekers.

- advertentie -

De kaartverkoop start op vrijdag 1 juni om 10.00 uur via de bestelknop op de pagina indeklinker.nl. U wordt dan doorgestuurd naar de website guts.tickets. Dit is een betrouwbaar extern ticketbureau die frauduleuze handel in tickets onmogelijk maakt. Kaarten bestellen kan alleen online, dus niet telefonisch en aan de kassa. Alleen voor rolstoelplaatsen kunt u met onze theaterkassa bellen.

De voorstelling
Je komt thuis na een lange dag werken. Eigenlijk moet je de administratie nog doen, wat klussen in huis, weer eens gaan sporten en langs oma gaan. Maar doe eens gek. Laat alles uit je handen vallen en ren naar het theater. Ervaren ‘Zenmeester’ Jochem Myjer neemt je mee in een gloednieuwe avondvullende kalmerende meditatieoefening. Althans dat beweert hij.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button