Algemeen

Stichting zwembad de Ringberg viert haar 25-jarige jubileum

- advertentie -

Scheemda – Stichting zwembad de Ringberg vierde vandaag haar 25-jarige jubileum. Het zwembad wordt elke dag gerund door vele vrijwilligers. Het bestuur geeft aan het feest later te vieren, dit aangezien de voorzitter van het bad met vakantie is.

- advertentie -

Afgelopen weekend trok het enige openluchtzwembad in de gemeente Oldambt zo’n 1200 bezoekers.

Lees ook: Mooi zomerweekend zorgt voor topdrukte in zwembad De Ringberg

Zwembad de Ringberg
Zwembad de Ringberg heeft een peuterbad, een ondiep en een diep bad. Het peutergedeelte beschikt over een peuterglijbaan, apart terras en een zonneweide. Het ondiepe bad met glijbaan en het diepe bad met duikplank is omringd door een grote zonne-/speelweide.

Op de speelweide staat voor de jongere jeugd een klimtoestel en voor de oudere jeugd is er een beachvolleybalveld. Bij de kiosk kunt u terecht voor meerdere versnapering zoals koffie, thee, fris, snoep, ijs, etc.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button