Algemeen

Eerste ondernemers betrekken de Ondernemersfactory

- advertentie -

 Winschoten –  Het is zover, de eerste twee ondernemers nemen hun intrek in de Ondernemersfactory. De Ondernemersfactory is dé fysieke plek waar (startende) ondernemers en ‘jonge’ bedrijven ondersteund worden in het ondernemerschap. Hier is de kennis van Advisorgroep letterlijk om de hoek. ‘Korte lijntjes’ die nodig zijn om succesvol te kunnen ondernemen. Het is de omgeving waar interactie plaatsvindt tussen ondernemers en waar individuele krachten worden gebundeld.

- advertentie -

De Ondernemersfactory is te vinden aan de Beertsterstraat 42 in het centrum van Winschoten.

Er zijn drie verschillende programma’s samengesteld: ondersteuning bij het ondernemen, ondersteuning met daarbij een flexplek en ondersteuning bij het ondernemen met daarbij een vaste werkplek. Dankzij de accreditatie van de provincie Groningen op de programma’s in het kader van de Groninger Ondernemersregeling kunnen ondernemers de helft van de kosten van het programma vergoed krijgen.

Advisorgroep is verantwoordelijk voor het uitvoeren van het programma.  Advisorgroep medewerkers delen hun kennis en zijn aanwezig om (ondernemers)vragen te beantwoorden. Er is ruimte om een kop koffie of thee te drinken. Het is ook de locatie waar ondernemerslezingen, workshops en trainingen worden gegeven. In De Ondernemersfactory is volop bedrijvigheid. Het is een plek die verbindt en talenten laat groeien.

Meer weten? www.deondernemersfactory.nl of bel met Advisorgroep: 0597 20 20 21

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button