AlgemeenKort nieuws

Lezing over borstreconstructie in Zuidbroek

- advertentie -

Zuidbroek – Op donderdagavond 14 juni organiseert het Ommelander Ziekenhuis Groningen, in samenwerking met het UMCG, een lezing over borstreconstructie. De bijeenkomst is in hotel Van der Valk te Zuidbroek, begint om 19.00 uur (zaal open om 18.30 uur) en eindigt om 21.00 uur. (Ex)borstkankerpatiënten, hun naasten en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De toegang is gratis.

- advertentie -

Tijdens deze avond informeren de plastisch chirurgen van het Ommelander Ziekenhuis over de behandelmogelijkheden m.b.t. reconstructie, volumebehoud en volumeherstel na een borstoperatie. Maar ook als aanvulling op de behandeling van borstkanker, in samenwerking met de oncologisch chirurgen. Er is tevens een ervaringsdeskundige aanwezig die een persoonlijk verhaal vertelt over haar borstreconstructie. Er is voldoende tijd om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. Voorts is er gelegenheid om de informatiemarkt te bezoeken.

Aanmelden
Aanmelden kan via 088-066 1000 of via aanmelden@ozg.nl.
Kijk voor meer info: www.ommelanderziekenhuis.nl

Lezing oktober 2018
Het Ommelander Ziekenhuis organiseert op donderdagavond 11 oktober ook een bijeenkomst over borstreconstructie. Deze bijeenkomst vindt plaats in het restaurant van het OmmelanderZiekenhuis in Scheemda. U kunt zich ook alvast voor deze bijeenkomst aanmelden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button