Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenKort nieuwsSport

Team E1 en C1 van Korfbalvereniging Korwi beide kampioen

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen Zaterdagochtend speelden E1 en C1 van korfbalvereniging Korwi uit Winschoten beide hun kampioenswedstrijd.

- advertentie -

Met hun ogen nog nauwelijks open in verband met een korte nacht, daar er dit weekend ook het jeugdtentenkamp was, moesten de spelers nog wel aan de bak. En werken moesten ze, want beide teams moesten winnen om kampioen te worden.

De E1 ging prima van start na een paar minuten stonden ze al met 2-0 voor, maar daarna werden de E-ers overspoeld met doelpunten van WSS en in de rust stond Korwi E1 met  3-7 achter.

Na een flinke peptalk in de rust van de coaches Renzo Turk en Nicole Koeleman waren de kinderen er weer klaar voor. Elk doelpunt werd gevierd alsof ze al kampioen waren en iedereen langs de lijn moedigden de spelertjes aan. En de peptalk van de coaches, de inzet van de spelertjes en het aanmoedigen heeft gewerkt. Korwi E1 won met 11-8 en konden hun kampioenschap vieren.

Bij de C1 konden drie verenigingen kampioen worden daar ze allen evenveel aantal punten hadden. En Korwi C1 moest dus tegen één van die andere teams Elko uit Elim.

Korwi C1 had uit tegen Elko verloren met 3-2 dus op papier zou dit een spannende wedstrijd worden.

Korwi C1 ging goed van start en bleef eigenlijk de gehele wedstrijd voor staan.

De coaches Matthijs de Vries en Djamilla Groeneveld bleven de spelers wel gefocust houden.

Korwi C1 won de wedstrijd met 6-3 en ook hun konden beginnen aan een feestje.

Na de zware wedstrijden konden de spelers bij wijze van spreke zo hun tent inrollen die op het veld stonden om nog even te relaxen en om hun zwemspullen te pakken. Want tja het was ook tentenkamp er daar stonden nog leuk dingen op het programma.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button