AlgemeenOp stap

Benefietconcert Lucas en Gea levert Bad Nieuweschans AED apparaat

- advertentie -

Bad Nieuweschans – ‘Een veilig gevoel’ dat was het thema van het concert van Lucas en Gea en Marco Schouten allen ambassadeurs van het Nederlandstalig lied op het Bastionplein zondagmiddag. Het ging hierbij om een benefietconcert om geld in te zamelen om een AED apparaat met een waarde van € 2.600,00 aan te kunnen schaffen om Oost Groningen nog een beetje veiliger te maken.

- advertentie -

Daarnaast heeft Gea, al een geroutineerd EHBO’er ook nog eens een diploma BHV (bedrijfshulpverlener) door Albert M. de Boer van ABC Live Support uitgereikt gekregen.

Daarnaast draaide het allemaal om muziek. De ene hit na de andere passeerde de revue en menigeen kende de teksten. Kevin mocht natuurlijk ook niet ontbreken, want als 6-jarig jongetje zong hij thuis al de eerste nummers van Luca en Gea mee. En dat was op het Bastionplein ook al het geval.

Verder was er nog het rad van avontuur, waarmee men boodschappen kon winnen en de opbrengst is allemaal gegaan naar het goede doel.

Foto’s: BNSnieuws.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button