AlgemeenOp stap

Enige verkeershinder wegens Avond4Daagse in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De komende dagen is er kans op enige verkeershinder in Winschoten. Dit heeft allemaal te maken met de Avond4Daagse die deze hele week duurt.

- advertentie -

De verkeersregelaars zorgen uiteraard voor een vlotte doorstroming, maar houden daar de veiligheid van de vele wandelaars voorop. We hopen op uw begrip hiervoor.

Mocht u willen weten of u hier last van kan ondervinden of deze opstoppingen willen vermijden? Elke dag plaatst OldambtNu.nl de routes van de 5 en 10 kilometer op de site. De start is mogelijk vanaf half 6 en rond een uur of half 9 zullen de meeste lopers weer binnen zijn.

Defilé
Vrijdagavond vindt het defilé plaats en zal een gedeelte van de binnenstad afgesloten zijn voor gemotoriseerd verkeer. De stoet vertrekt om 20.00 uur vanaf het WVV-terrein voor een ereronde door Winschoten om te eindigen bij het gebouw van S.V. Bovenburen aan de Tromplaan.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button