AlgemeenKort nieuwsSport

Brons in Venray voor Judoschool TRJ Oost-Groningen op internationaal toernooi

- advertentie -

Winschoten/ Venray – In het weekend van 2 en 3 juni organiseerde Judo Vereniging Venray voor de 44ste keer het Internationaal Judo Toernooi. Met deelnemers van wel 20 verschillende landen is dit een heel sterk toernooi. Helaas bleef het scheidsrechters niveau op zaterdag wat achter bij de naam van het toernooi.

- advertentie -

Judoschool TRJ Oost- Groningen was met een aantal judoka’s naar dit sterke toernooi gekomen. Helaas wist niet iedereen een prijs te behalen, maar er werden wedstrijden gewonnen. Iedereen heeft goed gejudood.

Brons was er voor Luna Arends, Cindy Oost en Skadi Koster . Ook de bij ons trainende Tamas Hangyi nam het brons mee naar huis.

Voor meer informatie, 3 gratis proeflessen en locaties kijk op www.judotanrenjutsu.nl en like onze Facebookpagina.

Foto: Judoschool TRJ Oost-Groningen

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button