AlgemeenOp stap

Zaterdag: Oldtimers trotseren het Grunnegerlaand

- advertentie -

Winschoten Tientallen oldtimers trekken op zaterdag 9 juni door Oost-Groningen. Zij doen mee aan de eerste editie van de Grunnegerlaand Classic Rally, die wordt georganiseerd door de Heerenzitting Winschoten. De opbrengst van de rally gaat naar een plaatselijk goed doel.

- advertentie -

Aan de Rally doen 42 auto’s van 25 jaar en ouder mee. Ook cabrio’s en bijzondere auto’s zijn welkom. De rally wordt uitgezet door een professioneel bedrijf. De auto’s rijden een route van ongeveer 180 kilometer door het Grunnegerlaand over een vooraf niet bekend parcours.

Goede doelen
Deelnemers betalen 175 euro voor hun deelname. Daarnaast heeft de organisatie diverse sponsors bereid gevonden een bijdrage te leveren aan de Rally. Het sponsordoel betreft dit jaar Stichting Oud Brandweermateriaal Winschoten.

Publiek
De eerste auto start om 09.31 uur op het Marktplein in hartje Winschoten waar locoburgemeester Laura Broekhuizen het startschot zal geven. Wie de deelnemende auto’s wil bekijken kan op 9 juni aanstaande vanaf 9.00 uur terecht op het Marktplein te Winschoten. De finish is om 16.30 uur gepland bij Gasterij Smits in Midwolda. En ook daar is voor het publiek gelegenheid om de auto’s te bewonderen.

Foto: Anita Meis/ OldambtNu.nl (archief)

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button