Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenOp stap

Tientallen oldtimers zijn vertrokken voor de eerste editie van de Grunnegerlaand Classic Rally

- advertentie -

Winschoten – Tientallen oldtimers zijn zaterdagmorgen vertrokken vanaf het Marktplein in Winschoten. Zij doen mee aan de eerste editie van de Grunnegerlaand Classic Rally, die wordt georganiseerd door de Heerenzitting Winschoten. De opbrengst van de rally gaat naar een plaatselijk goed doel.

- advertentie -

Aan de Rally doen tientallen auto’s van 25 jaar en ouder mee. Ook cabrio’s en bijzondere auto’s zijn welkom. De rally wordt uitgezet door een professioneel bedrijf. De auto’s rijden een route van ongeveer 180 kilometer door het Grunnegerlaand over een vooraf niet bekend parcours.

Goede doelen
Deelnemers betalen 175 euro voor hun deelname. Daarnaast heeft de organisatie diverse sponsors bereid gevonden een bijdrage te leveren aan de Rally. Het sponsordoel betreft dit jaar Stichting Oud Brandweermateriaal Winschoten.

Publiek
De eerste auto startte vanmorgen om 09.31 uur in het hartje Winschoten waar Loco Burgemeester Laura Broekhuizen het startschot heeft gegeven. De finish is om 16.30 uur gepland bij Gasterij Smits in Midwolda. Als u vanmiddag de auto’s nog wil bewonderen is daar alle gelegenheid voor.

Foto’s: Trijntje Timmer/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button